0
Košarka

Nikola Topic (L) Nemanja Dagubic (C) and Stefan Jovic Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije at Aleksandar Nikolic hall on November 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAO NEKADA GUDURIĆ I DOBRIĆ: Bivši košarkaš Zvezde bodrio crveno-bele sa tribina! (FOTO)

Objavljeno: 09.03.23 u 15:15

Primetili su ga!

Crvena zvezda Meridianbet sinoć je u dvorani Aleksandar Nikolić srušila (94:75) aktuelnog dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope – Anadolu Efes.

Utisak je da je sinoćnje navijanje bilo jedno od najboljih ove sezone u Pioniru. Na tribinama se našao i Nikola Topić, nekadašnji košarkaš crveno-belih i momak koji je sezonu započeo sa Zvezdom.

Ipak, od 10. januara nastupa za OKK Beograd, nakon administrativnih problema prilikom registracije u FMP u koji je trebalo da pređe iz Crvene zvezde tokom sezone.

Nakon ove administrativne zavrzlame, Topićev menadžer, Miško Ražnatović, potvrdio je da će mladi srpski košarkaš ostatak sezone provesti upravo u OKK Beogradu koji sa klupe predvodi Vule Avdalović.

Čini se da Nikoli nedostaju nekadašnji saigrači, te je odlučio da sa tribine, zajedno sa navijačima podrži crveno-bele. Neretko se i na utakmicama OKK Beograda pojavljuju prvotimci Zvezde, upravo zbog Topića.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter