0
Košarka

FOTO: STARSPORT

GORDON IZJAVOM ODUŠEVIO ČITAVU SRBIJU: „Ovde sam da bih osvojio titulu za Džokera!“

Objavljeno: 09.03.23 u 18:23

Jasno je da je u timu fantastična hemija.

Denver Nagetsi ove godine, vode jednu od glavnih reči u NBA ligi, obzirom da su nakon odigranih 66 utakmica prvi u Zapadnoj konferenciji sa skorom 46/20. Jedan od najzaslužnijih za to, pored dvostrukog najkorisnijeg igrača te lige Nikole Jokića, je i Eron Gordon.

On je pred meč sa Čikagom, koji su Nagetsi na kraju izgubili, opisao nesebičnost i sjajnu timsku hemiju koja vlada u tom timu.

– Nisam ovde da bih osvojio titulu za sebe. Ovde sam da osvojim šampionat za Džokera (Nikolu Jokića). Džoker je ovde da osvoji šampionsku titulu za Džamala (Marej) i Majkla Melouna i Majkla Portera. KCP (Kantevijus Koldvel-Poup), gledamo da mu donesemo još jednu. Ne radim ovo za sebe. Radim to za momke oko mene – počeo je Gordon i dodao:

– Nije tako često da imate profesionalni sportski tim u kojem svi vuku i guraju u istom pravcu.

Njegova saradnja sa Jokićem na parketu, je bolja iz meča u meč, što je Gordon pojasnio.

Počinjem da shvatam gde mu je potrebno da ja budem da bih ga ponekad izvukao kada dobije udvajanje ili utrajanje – rekao je Gordon uz reči da ne misli da je trka za najkorisnijeg igrača lige tako neizvesna.

– Čak ni ne mislim da je tako neizvesno.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter