0
Fudbal

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

BRAZILAC POLUDEO NAKON ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: „Ne razumem! Zašto ne igram?!“

Objavljeno: 09.03.23 u 10:10

Želi objašnjenje!

Sinoć su odigrana još dva revanš susreta osmine finala Lige šampiona. Bajern je u Minhenu slavio 2:0 protiv Pari Sen Žermena i tako još jednom ugasio nadu francuskog kluba da može do ušatog trofeja.

U Londonu, Totenhem i Milan su odigrali 0:0, a zahvaljujući pobedi iz prve utakmice rosoneri su prošli dalje.

Nakon te utakmice za medije je govorio Rišarlison, napadač Pevaca, koji otvoreno nije bio zadovoljan svojim trenerom, Antoniom Konteom.

Profesionalac sam, radim svakodnevno i želim da igram. Nedostaju mi minuti, nedostaje mi da više igram… Ova sezona je sr**e! – započinje Brazilac.

Protiv Vest Hema i Čelsija je bio starter, a onda ponovo – klupa.

Taj potez nisam razumeo. Izgledali smo dobro, pobedili te dve utakmice 2:0 i odjednom ponovo – klupa. Dao mi je pet minuta. Pitam sam zbog čega i nisam dobio odgovor. Juče mi je rečeno da uradim test u teretani. Ako budem dobar, igraću protiv Milana. Kad je došlo vreme utakmice, ponovo me je ostavio među rezervama. To su stvari koje zaista ne možete da razumete. – otkriva napadač Totenhema.

Na kraju je i kritikovao taktiku italijanskog stručnjaka.

Ne možemo tako da igramo! Potreban nam je bio gol. Morao sam da igram više, da pomognem timu napred. – završio je Rišarlison.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter