0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

SUKOB TEODOSIĆA I PANTERA: Grub faul bivšeg kapitena Srbije izazvao burnu reakciju Amerikanca! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.23 u 08:13

Sve je završeno sportskim pozdravom!

Košarkaši Partizana ostvarili su izuzetno važnu pobedu na gostovanju Virtusu u Bolonji. Crno-beli su u okviru 27. kola Evrolige slavili sa sigurnih 79:88 i tako u značajnoj meri povećali svoje šanse za ulazak među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu.

Partizan su do pobede predvodili Dante Eksum i Kevin Panter sa po 17 postignutih poena, dok je fantastičan bio i Džejms Naneli sa 16 poena. Jam Madar je dodao 11, a Ledej 10 poena.

U samoj završnici suseta u Bolonji došlo je do kratkog incidenta između Miloša Teodosića i Kevina Pantera. U momentima kada je pitanje pobednika već bilo rešeno legendarni reprezentativac Srbije napravio je nešto snažniji fual nad Danteom Eksumom.

Verovatno i nepotrebni potez Teodosića razbesneo je kapitena crno-belih, Kevina Pantera, koji je potom burno reagovao. Panter je krenuo ka popularnom Teu, ali saigrači su ih ubrzo razdvojili.

Nakon kratke konverzacije sa sudijskom trojkom strasti su se smirile, a usledio je sportski pozdrav dvojice sjajnih košarkaša.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter