0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRAMOTA TURSKOG TRENERA: Ataman podivljao pa zaradio zasluženo isključenje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.23 u 22:15

Bilo je pitanje trenutka kada će se ovo dogoditi

Mnogo muke je sudijskoj trojci zadavao trener Efesa na meču protiv Crvene zvezde u okviru 27. kola Evrolige zbog čega je zaradio isključenje.

Naime, on je bukvalno podivljao u finišu meča zbog toga što je Fakundo Kampaco igrao sa krvavim kolenima i što su sudije uopšte dozvolile da on u takvom stanju igra.

Vikao je iskaljivao bes, a arbitri više to nisu mogle da trpe pa su mu dosudile drugu tehničku grešku, zbog koje je morao da se preseli u svlačionicu.

Da podsetimo, Ataman je prvu tehničku zaradio na samom startu drugog poluvremena kada je pratio sudije do tunela, što nikako nije dozvoljeno po pravilima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter