0
Fudbal

FOTO: Twitter/Arsenal

ŠPANAC BI MOGAO NA KLUPU REALA: Ukoliko Anćeloti dobije otkaz, on će biti njegova zamena!

Objavljeno: 08.03.23 u 15:56

Spanski mediji na nogama.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta mogao bi na kraju sezone da preuzme Real Madrid, ukoliko Perez uruči otkaz Karlu Anćelotiju. Predsednik ,,Kraljeva’’ je nezadovoljan dosadašnjim rezultatima, a glavnog krivca vidi u treneru madriđana.

Kako navode tamošnji mediji Perez je zameru italijasnkom stručnjaku što malo sanši daje Marku Asensiju i Daniju Sebaljosu.

-Perez zamera italijanskom stručnjaku zato što ove sezone daje malo šansi Marku Asensiju i Daniju Sebaljosu. Ančeloti bi na kraju sezone mogao da dobije otkaz ako ne izvuče Real iz krize. Glavni kandidat za njegovog naslednika na klupi Reala je Arteta, koji trenutno radi sjajan posao u Arsenalu. -navode španski mediji.

Real je trenutno drugi na tabeli španske La Lige i ima devet bodova zaostatka za Barselonom. U kupu Kralja su izgubili od svog najljućeg protivnika, i očekuje ih revanš meč. Sledeće nedelje madriđani igraju uzvratnu utakmicu Lige šampiona protiv Liverpula i brane velikih 5:2.

Arteta je preuzeo Arsenla 2019. godine i radi odličan posao. Nalazi se na vodećoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na Mančester siti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter