0
Evroliga

Alen Smailagic at ABA league match between kk Mega Mis and kk Partizan played at Belgrade, 05.02.2023. at Ranko Zeravica hall (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SMAILAGIĆ PRED DUEL SA OLIMPIJOM IZ MILANA: ‘Oni su veoma dobra i iskusna ekipa!’

Objavljeno: 08.03.23 u 17:31

Utakmica 28. kola Evrolige u kojoj Armani dočekuje Partizan Mozzart Bet na programu je 9. marta od 20:30 časova u Mediolanum forumu.

Ekspedicija Partizana Mozzart Bet je danas iz Bolonje doputovala u „prestonicu mode“ gde će se u četvrtak, 9. marta sastati sa ekipom Armanija.

Alen Smailagić zbog povrede nije igrao u prvom meču protiv Armanija. On je pred sutrašnji meč izjavio:

from left Zach LeDay, Alen Smailagic, James Nunnally, Kevin Punter and Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Mislim da je svima u Evropi jasno da Milano ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za plej-of, nego i za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjih nekoliko nedelja podigla formu i spremno nas čeka sa željom da nastavi niz pobeda. Iako se mnogo toga promenilo u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, videli smo i tada koliko su bili opasni i kako su brzo okrenuli naših +9 i došli do zaslužene pobede. Mi takođe igramo dobro, verujem da ćemo biti spremni da im se na pravi način suprotstavimo. Večeras imamo trening, pripremamo se i želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, nadam se ponovo pred velikim brojem naših navijača“, istakao je Smailagić.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter