0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI KIKS PARTIZANA: Kolubara iz Humske odlazi sa bodom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.23 u 20:23

Nastavlja se loša forma crno-belih!

Partizan je danas na svom stadionu od 18.30 dočekao ekipu lazarevačke Kolubare u okviru 25. kola Superlige Srbije. Kako su doživeli poraz u derbiju, ‘crno-belima’ je postalo jasno da će morati da se bore za drugo mesto, jer će titula definitivno pripasti Crvenoj zvezdi. Sa druge strane, Kolubara igra proleće iznad svih očekivanja i daleko je od borbe za opstanak.

Tokom čitavog prvog dela susreta, Partizan je bio mnogo bolji rival. Do prednosti je domaćin stigao vrlo rano, već u 7. minutu susreta, kada je Birbas Natho iskoristio kazneni udarac.

FOTO: STARSPORT

Penal je dosuđen nakon što je Menig pokušao da centrira, a Radovanović je igrao rukom, što je sudija odmah i video. To je ujedno bio i jedini pogodak tokom prvih 45 minuta.

FOTO: STARSPORT

Igrao se 63. minut kada je Partizan poduplao svoju prednost. Uspešno je Pavlović matirao golmana gostujuće ekipe, ali je zbog ofsajda, njegov pogodak poništen.

FOTO: STARSPORT

Iskoristila je to Kolubara i u 72. minutu došla do izjednačujućeg pogotka. Strelac gola bio je Marko Mrkić, nakon prelepe akcije po levoj strani.

Partizan – Kolubara 1:1

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter