3
Domaći fudbal

Fudbal, fudbalski savez Srbije.Vanredna senica, skupstine FSS-a.Milovan Djoric.Beograd, 04.14.2008..foto: Srdjan Stevanovic

MILOVAN ĐORIĆ PRUŽIO PODRŠKU DŽAJIĆU: ,,Igrao sam sa Džajom i još dok je bio fudbaler bilo je očigledno da će ostati u fudbalu!’’

Objavljeno: 08.03.23 u 13:02

Bata Đora o predstojećim izborima u FSS.

Milovan Đorić i Dragan Džajić nedavno su se sastali na Zlatiboru u jednom lokalu, a sa njima je bio i Boško Đurovski. Ovo je bilo prvo pojavljivanje popularnog ,,Džaje’’ u javnosti nakon što je podneo kandidaturu za predsednika FSS, gde će mu protivkandidat će biti Nemanja Vidić.

Džajićevo pojavljivanje u emisiji ,,Oko’’ komentarisao je upravo Milovan Đorić. On je izjavio da je Dragan Džajić u poslu dugo i da poseduje ogromno iskustvo.

– Gledao sam emisiju „Oko“ u kojoj su govorili Vidić i Džajić i ništa se nije promenilo u stavu koji sam imao i ranije. Normalno je da se generacijski opredeljujemo, oni mlađi uz Vidića, a mi stariji uz Džajića. Ja sam igrao sa Džajom i još dok je bio fudbaler bilo je očigledno da će ostati u fudbalu i kad završi karijeru. On je u tom poslu pokazao mnogo, sa Zvezdom je osvojio sve što se može osvojiti i poseduje ogromno iskustvo. započeo je Đorić.

Dodao je da Džajiću mozak radi 300 na sat i da je pored operacije kuka u odličnoj formi.

– Džaji mozak radi 300 na sat. Nedavo je operisao kuk i u odličnoj je formi… Džajić je mnogo bolji kandidat. On je čovek sa ogromnim iskustvom i znanjem koje je potrebno da se unapredi rad saveza i srpskog fudbala. Čudi mi da se ne piše dovoljno o Nedimoviću, koji jeste bio ministar, ali je divan čovek, pravi sportsmen i neko ko je odavno u fudbalu. – nastavio je on.

Popularni Đorić smatra da Vidić nije adekvatno rešenje i da je trenersku diplomu u Engleskoj dobio na ime, a ne na znanje.

– Slušam ga juče kako kaže da je završio trenersku školu u Engleskoj zato što se kod nas lako dobijaju diplome. Ja sam u to vreme već bio u penziji, ali su mi pričali neki ljudi da je došao u našu školu, bio četiri dana, a onda napustio. Završio je tamo školu zato što se kod njih diplome dobijaju na ime, a ne na znanje. – nastavlja Đorić.

On tvrdi da je naša trenerska škola bolja od Engleske

– Tvrdim da je naša trenerska škola bolja od Engleske, a o tome svedoči i činjenica da od 20 premijerligaških klubova njih 16 ima trenere iz inostranstva. Kad je već završio tamo školu čudi me da mu Mančester junajted nije ponudio posao. Cenim špansku, nemačku i italijansku školu, i naša je među boljima u Evropi, a o engleskoj nemam visoko mišljenje. – zaključio je Milovan Đorić.

Izbori za predsednika FSS održaće se 14. marta.

0
1

3 Komentara

  1. Ovaj je kao i Terzic malo bitan ili nebitan,taj sportsmen je malo bitniji ali moze da se otrgne kao i Kokeza,na toj funkciji svi polude od novca pa pomisle da su Eskobari itd,Samo zna se kome ide kajmak,tj. taj sa naocarima je osmisljen za blagajnika od tih hijena(ovo im dodje kao epitet s obzirom na ljudake vrline)

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter