0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MICIĆ STIGAO U BEOGRAD: Srpski košarkaš posmatra duel svog bivšeg i sadašnjeg kluba u „Pioniru“! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.23 u 20:50

Njega na parketu nema zbog povrede

Ono što se od ranije znalo jeste da Vasilija Micića neće biti na utakmici Crvena zvezda – Efes, ali srpskog košarkaša to nije sprečilo da dođe u Beograd.

Da podsetimo, jedan od najboljih košarkaša na Starom kontinentu je van protokola zbog povrede koja ga muči već neko vreme, a Ergin Ataman prosto nije hteo da rizikuje za ovaj meč.

VESTI O ZVEZDI:

Vasi Miciću je itekako poznata atmosfera koju prave navijači Crvene zvezde u hali „Aleksandar Nikolić“ pošto je i sam nosio crveno-beli dres u sezoni 2015/16.

Inače, Efes pored njega na ovoj utakmici neće moći da računa ni na Šejna Larkina takođe zbog povrede, što bi na papiru moglo da znači da Zvezda ima šansu da ostvari važnu pobedu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter