0
Košarka

FOTO: Milwaukee Bucks

JANISE POBOGU!? Grk je pokušao da se provuče sa ovim – neverovatno! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.23 u 17:04

Gde si pošao Janise?

Da li možete da poverujete šta je Janis Adetokunbo pokušao da uradi? Falio mu je jedan skok za tripl-dabl učinak i šta je on uradio?

Sam sebi je namestio deseti skok u zadnjim sekundama meča protiv Vašingtona, u trenutku kada su svi igrači na terenu odustali i čekali sirenu za kraj.

Prosto neverovatno!

Međutim, dobio je “blokadu” od NBA lige! Poništen mu je skok jer pravilo glasi – “šut je zvaničan ako igrač koji šutira ima nameru da pogodi!”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Janis je na sve to rekao: “mislio sam da dam koš, ali sam osećao da je možda najbolje zadržati loptu u toj situaciji”. Kako god ti kažeš Janise!

Zanimljivo je da je Grk ovo pokušao da uradi u trenutku kada pojedini “novinari” optužuju Jokića da se bavi „budženjem“ statistike i da mu je najvažnije da bude opet MVP. Na ove gluposti se nećemo previše osvrćati, ali očigledno je da Janisa itekako zanima trka za MVP-a ove sezone!

Realno, nisu ni morali da mu poništavaju ovaj skok, jer neće nikada stići Jokića!

Jokić MVP!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter