2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI HVATAJU POSLEDJI VOZ ZA PLEJ-OF: Poznato ko prenosi susret Crvene zvezde i Efesa!

Objavljeno: 08.03.23 u 11:20

U Beograd stiže dvostruki uzastopni šampion Evrope!

Košarkaši Crvene zvezde u terminu od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Anadolu Efesa. Duel sa dvostrukim uzastopnim prvakom Starog kontinenta igra se u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Na Malom Kalemegdanu se nadaju prekidu negativne serije rezultata i velikoj pobedi, koja ih koliko,toliko vraća u borbu za plasman među osam najboljih timova.

Ulaznice za utakmicu su rasporodate, a prenos možete pratiti na TV Sport Klub 1.

– Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak. To je kompletna ekipa sa košarkašima, koji igraju jedan na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju… Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću, koje smo imali ranije i onda da vidimo… Još imamo realne šanse za „plej-of“. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo – istakao je u najavi utakmice šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije i regiona, Duško Ivanović.

2
2

2 Komentara

  1. Prvo PArtizan je 6 a ne 7 na tabeli posto em ima bolju kos razliku em bolji medjusobni duel sa Baskonijom. I na sajtu Evrolige stoji ispravna tabela a ne kao ova vasa. Drugo, projekat iz prrdgradja je izgubio sve sanse za Top8 posle Albe u BGT. A to sto ste vi covicev portal pa i dalje lozite pastvu vernika koji su mu iznajmili emocije pre desetak godina to je vec tragikomedija 😉

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter