0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ĆAVI: ,,Postoje trenuci kada se ne isplati biti trener Barselone!’’

Objavljeno: 08.03.23 u 15:39

Treneru Barselone nije lako.

Legendarni vezni igrač Ćavi ponikao je u omladinskom timu Barselone, a za prvi tim katalonskog kluba igrao je od 1998. do 2015. godine. On je od Ronalda Kumana preuzeo klupu ekipe sa ,,Nou Kampa’’ 2021. godine.

Pričao je kako je konstantno na meti kritika i osuda.

-Ja sam konstantno na meti kritika i osuda. Nije mi lako, pošto imam porodicu i decu. Postoje trenuci kada se ne isplati biti trener Barselone. – započeo je on.

Barsa se nalazi na vodećoj poziciji španske La Lige sa devet bodova prednosti u odnosu na Real. Ispao je iz šesnaestine finala Lige Evrope, osvojio je Super kup Španije, a u polufinalu kupa Kralja su u prvoj utakmici savladali ,,Kraljevski klub’’ minimalnim rezultatom.

Bivši vezista je dodao kako je teško čuti da niste dovoljno dobri za Barselonu

-Teško je čuti da niste dovoljno dobri za Barselonu. Nekada kritika ne dođe do vas, ali onda vas pozovu prijatelji i kažu šta se priča i piše. Često sam se pitao da li mi se isplati da budem trener Barselone. Finansijski mi to nije potrebno, ali navijam za ovaj klub i želim da mu pomognem. – zaključio je Ćavi.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter