1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORBA ZA DRUGO MESTO SE ZAHUKTAVA: Evo gde i kada možete gledati duel Partizan – Kolubara!

Objavljeno: 08.03.23 u 08:30

Duljaj traži prvi trijumf na klupi crno-belih!

U poslednjem susretu 25. kola Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri Partizana dočekuju Kolubaru iz Lazarevca. Utakmica u Humskoj zakazana je za 18 časova i 30 minuta, a glavni arbitar meča biće Marko Srećković.

Navijači Partizana, ali i svi ljubitelji domaćeg fudbala koji danas neće posetiti stadion, duel mogu da gledaju na TV Arena Sport Premium 1 kanalu.

Uz utakmicu više u odnosu na Partizan, crno-belima se na drugoj poziciji sa identičnim brojem osvojenih bodova (50) pridružio Čukarički, koji je u nedelju bio bolji od surduličkog Radnika sa minimalnih 1:0. Samo jedan bod zaostatka u odnosu na spomenuti duo ima TSC iz Bačke Topole, tako da nema sumnje da nas u nastavku takmičenja očekuje lavovska borba za drugu poziciju.

Gotovo je jasno da niko neće uspeti da ugrozi Crvenu zvezdu, koja ima čak 19 bodova prednosti u odnosu na svoje pratioce.

 

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter