0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 20: Aleksandar Prijovic of Serbia in action during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Lithuania at Stadium FC Partizan on November 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) Predrag Rajkovic of Serbia

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE PONOVO U EVROPI: Aleksandar Prijović ima novi klub!

Objavljeno: 08.03.23 u 12:17

Srbin ponovo u žiži javnosti.

Prijovića je javnost skoro zaboravila. On je zadnji put na starom kontinentu igrao, kada je bio član grčkog Paoka. Posle toga dve godine je proveo u Saudijskoj Arabiji, da bi poslednje dve sezone igrao u Vestern junajtedu u Australiji.

Za njega je pokazao interesovanje Švedski Haken, koji sa srpskim napadačem želi da napadne plasman u Ligu šampiona. Olakšavajuća okolnost je to što mu klub iz Australije neće praviti problem u pregovorima.

Aleksandru Prijoviću neće biti strano igranje u Švedskoj, jer je u periodu od avgusta 2013. godine do avgusta 2014. godine igrao za Đugarden.

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter