0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET JE SPREMIO SJAJAN BONUS ZA SVE SVOJE DAME

Objavljeno: 08.03.23 u 13:32

Džentlmenski bonus za sve naše dame!

Pored cveća i bombonjera, Međunarodni dan žena sa sobom uvek povlači i veliki broj promocija raznih proizvođača i preduzeća, ali se nekako čini da su to sve manje više standardne akcije koje se ponavljaju iz godine u godinu.

Sa tim u vidu, kompanija AdmiralBet je povodom Dana žena spremila mali znak pažnje kojim će obradovati sve svoje dame. Naime, sve dame koje ukucaju promo kod 8MART ostvaruju pravo na sjajnih 100% džentlmenskog bonusa na depozit, u visini do 20.000 dinara.

Navedena promocija je aktuelna celog dana 8. marta, a kako biste se kvalifikovali za navedeni bonus neophodno je da imate otvoren nalog na AdmiralBet.rs. Registraciju naloga možete izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a po registraciji Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Dodatno, kao deo Bonusa dobrodošlice, pri uplati prvog sledećeg depozita očekuje vas sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored spomenutog džentlmenskog bonusa, sve naše ljubiteljke i ljubitelji slot igara mogu da uživaju u novoj Igri nedelje u kojoj možete da osvojite 50 besplatnih spinova za Greenetube igru Dragon Blitz, dok se do 15. marta svakog dana u svim AdmiralBet lokalima u periodu od 18 do 23 časa održava Happy Hour u kojem Vam kiša džekpotova donosi neverovatnih 6.000.000 dinara.

Ukoliko preferirate igre uživo, od sada možete da uživate u novim Amusnet rulet igrama uživo, dok igrači sportskog klađenja ove nedelje mogu da pokupe 40% freebet bonusa na prvu dnevnu ponudu, svakog dana od utorka 7. marta do petka 10. marta.

Promocija Džentlmenski bonus je aktuelna samo danas, pa je nemojte propustiti! Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, preuzmite do 20.000 dinara bonusa i provedite dan uz Vaše omiljene slot igre!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter