0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) CRVENO-BELI VODE U POLUMRAKU: TSC stvarao šanse, Zvezda pogađala! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.23 u 20:09

Tek je kraj prvog dela igre!

Fudbaleri TSC-a od 18 časova i 30 minuta dočekali su ekipu Crvene zvezde. Nakon prvog poluvremena koje je potrajalo preko sat i 30 minuta, zbog nestanka struje, rezultat je 1:0 u korist crveno-belih iz Beograda.

Dosta miran tempo, verovatno i zbog nestanka struje sa početka meča, prekinula je sjajna akcija crveno-belih.

Osman Bukari u 21. minutu uposlio je Aleksandra Pešića, koji je prvo proturio loptu kroz noge jednom defanzivcu domaćih, a potom je plasirao u ugao golmana Ilića.

FOTO: STARSPORT

Od tog momenta kreće ofanziva TSC-a koja ih je dovela do tri velike prilike.

Prvu je imao u 25. minutu Ivan Milosavljević. Nakon sjajne akcije, Đakovac je ubacio pred peterac Zvezde, Milan Borjan je bio matiran, ali Milosavljević nije uspeo da sprovede loptu u praznu mrežu.

Nisu se tu zaustavili domaći. Samo tri minuta kasnije, Luka Ilić je neprecizno šutirao sa nekih 15 metara od gola Beograđana.

Još jednu stopostotnu priliku fudbaleri TSC-a imali su u 36. minutu. Nakon odličnog centaršuta, dobro je skočio štoper Stojić, savladao Borjana, međutim, na njegovu nesreću lopta je otišla pored gola.

U prvom minutu nadoknade gol Crvene zvezde spasao je Stefan Leković. Nakon što je izletio iz svog šesnaesterca u želji da interveniše, Milan Borjan je ostavio svoj gol prazan. Lopta je došla do fudbalera TSC-a, koji su šutirali, ali je mladi štoper crveno-belih spasao siguran gol.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter