0
Evroliga

from left Mathias Lessort, Ioannis Papapetrou, Kevin Punter, Danilo Andjusic, Alen Smailagic and Zach LeDay celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and ALBA BERLIN on March 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN VEČERAS POČINJE TURNEJU U ITALIJI: Prvi protivnik Virtus – kladionice kažu da je domaćin favorit!

Objavljeno: 07.03.23 u 12:22

Zasigurno će crno-beli dati sve od sebe.

Košarkaši Partizana Mozzartbet večeras počinju svoju „mini turneju“ po Italiji, gde će u okviru duplog kola Evrolige odmeriti snage sa Virtusom iz Bolonje i sa Olimpijom iz Milana. Prvi rival, biće ekipa Virtusa, u kojoj igra i nekadašnji kapiten Srbije Miloš Teodosić, a taj meč na programu je od 20.30 časova uz prenos na kanalima Sport kluba.

Naš beting partner efbet, uvek nudi sjajnu ponudu na sve mečeve, a sada nam je u fokusu upravo duel dva nekadašnja šampiona Evrope. Kvota na trijumf domaćeg tima je nešto manja i iznosi 1.90, dok je kvota na pobedu Partizana 2.10.

Srpski tim je trenutno na šestom mestu Evrolige sa 14 pobeda i 12 poraza, a do kraja ga čeka borba da sačuva mesto za TOP 8. Sa druge strane. Virtus sada zauzima 12. mesto sa 12 pobeda i 14 poraza, pa bi u slučaju trijumfa beogradski crno-beli mogli da izbace italijanski tim iz trke za TOP 8.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter