0
Domaći fudbal

from left Slobodan Urosevic, goalkeeper Aleksandar Popovic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic and Marko Zivkovic during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SLABIM REZULTATIMA UGROZIO DRUGO MESTO: Počinje borba za kvalifikacije za Ligu šampiona!

Objavljeno: 07.03.23 u 10:42

U Humskoj nezgodna situacija.

Nakon poraza u 169. večitom derbiju jasno je ko će biti prvak Mozzart bet Superlige Srbije, ali je dovedeno u pitanje drugo mesto. Nevolja po ,,Parni valjak’’ je to što su TSC i Čukarički na bod manje od mesta koje vodi u kvalifikacije za najelitnije Evropsko takmičenje.

U nepovoljan  položaj crno-beli dosepli su lošim rezultatima od početka godine. Izgubili su od Mladosti GAT (0:4) i od Crvene zvezde (1:0), a propustili šanse da savladaju Radnički 1923 iz Kragujevca (1:1).

U ovom momentu tim iz Humske i ,,Brđani’’ imaju po 50 bodova, dok TSC ima 49, što nagoveštava ozbiljnu borbu za drugu poziciju.

Partizan je već savladao Čukarički na svom terenu 3:2, dok ima bolji učinak ima protiv ekipe Žarka Lazetića, na svom terenu su igrali 0:0, a u Bačkoj Topoli su dobili rezultatom 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter