0
Fudbal

Fudbal Memorijal Goran Bunjevcevic Bunja Andrija Delibasic Stara Pazova, 05.21.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MORNAR IGRA KAO PREPOROĐEN: „Za Andriju Delibašića i 200 posto!“

Objavljeno: 07.03.23 u 19:05

Ide im sve bolje!

Fudbaleri Mornara za sada predstavljaju jedno od najpozitivnijih iznenađenja u drugom delu fudbalskog šampionata Crne Gore.

U četiri odigrana kola osvojili su 10 od mogućih 12 bodova i tako pobegli iz opasne zone barem malo. Poslednjeplasiranoj ekipi, Rudaru iz Pljevalja beže šest bodova.

Ovi rezultati posebno dolaze do izražaja znajući da ih trenutno sa klupe predvodi Srđan Radonjić, pomoćni trener, s obzirom da je legendarni Andrija Delibašić, koji obavlja funkciju prvog trenera, tokom pauze imao ozbiljne zdravstvene probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CGsport (@cgsportme)

Bio je to pravi udar za sve, posebno za mene, koji sam sa njim bio 24 sata. Dugogodišnji smo prijatelji, ne samo saradnici. I igrače je pogodila cela situacija, ali kao da nas je ujedinila, kao da nam je dala dodatni impuls i motiv. – rekao je Srđan u razgovoru za crnogorske Vijesti.

Ističe da će on i igrači dati 200 posto na terenu za Andriju.

Zajedno smo u priči, ali preuzeo sam više obaveza, jer je najvažnije da Deli smanji stres, da se čuva, a ja ću za njega i zbog njega davati i 200 odsto. Tako razmišljaju i momci, hvala im na tome. Takođe, ispalo je tako da je ovo jedan deo mog trenerskog sazrevanja, te da sam na ovaj način osetio žar prvoligaškog takmičenja. – zaključio je Radonjić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter