0
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic (L) during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ RAZIGRAVA OMLADINCE: Trener Zvezde meša karte protiv TSC-a!

Objavljeno: 07.03.23 u 13:40

Prioritet deca.

Crvena zvezda je pobedom u 169. večitom derbiju napravila ključni korak ka osvajanju 34. titule, pa će trener crvenobelih Miloš Milojević moći da razigrava mlađe igrače koji bi mogli da donesu svežinu u timu naredne jeseni.

Bivši kapiten omladinske selekcije, Stefan Leković biće u zadnjoj liniji zajedno sa Aleksandrom Dragovićem, pošto je Milunović zaradio udarac u glavu u večitom derbiju, dok Strahinja Eraković odrađuje suspenziju zbog žutih kartona. Leković je skupio četiri nastupa ove sezone u Mozzart bet Superligi. Ovo će mu biti prvi put da će biti starter u tandemu sa Dragovićem koji se odlično pokazao u ulozi mentora mlađim igračima, što se najbolje videlo na primeru Erakovića.

Aleksandar Katai je trenirao sa timom na jučerašnjem treningu, ali će ga Milojević ipak ostaviti na klupu. On je za svog najboljeg igrača rekao da oporavak ide u dobrom smeru i da povreda nije toliko ozbiljna.

Što se tiče Kataija, oporavak ide u dobrom smeru, priroda povrede je takva da to nije nešto ozbiljno, međutim nervira ga. Dobro se bori sa tim i ovo nije prvi put da u poslednjih četiri ili pet godina igra povređen kada je klubu i nama potrebno. Mislim da je spreman za sledeću utakmicu. – zaključio je Miloš Milojević.

Šansu bi mogli dobiti još i Jovan MijatovićJegor Prucev koji bi mogli biti upareni sa Aleksandrom Pešiećem. Pored Lekovića, Mijatovića I Pruceva, dodatne minute čekaju i Irakli Azarov, a tu su još I Nikola Mituljkić i golman Jovan Miladnović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter