0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: ‘Intervencija Lekovića bila je od krucijalnog značaja!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.03.23 u 21:59

Stručnjak je veoma zadovoljan partijom mladog štopera!

Pobedila je Crvena zvezda u okviru 25. kola Mozzart bet Superlige Srbije ekipu TSC-a u Bačkoj Topoli rezultatom 1:2, a utiske posle teškog gostovanja izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević.

– Uvertira je bila uslovljena nestankom struje, ali to nije opravdanje. Bila je teška utakmica za nas protiv ekipe koja je u motivacionom i energetskom smislu bila bolja. Probali smo sa rotacijama i izmenama i dobro je što smo pobedili. To je kvalitet i jačina Zvezde, da se trijumfuje i kad se ne igra onako kao pre 10 dana – počeo je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Odličnu partiju imao je mladi Leković, a trener Milojević je upravo njegovu intervenciju sa kraja prvog dela igre izdvojio kao ključnu.

– Čestitao bih mu na dobroj takmičarskoj utakmici. Nije mu prva, ali je odigrao 90 minuta i bitno je za njega da skuplja rutinu. Intervencija sa kraja prvog poluvremena je bila krucijalna. Zaista je igrao dobro sa Dragovićem u paru, a za detaljniju analizu ima vremena. Svakako bih mu poručio da nastavi tako da radi.

Zvezda će u nedelju od 16 časova dočekati Novi Pazar kada će šampion Srbije proslaviti 78. rođendan kluba, a Milojević poziva navijače da dođu na meč za koji je ulaz besplatan.

– Potrebna nam je energija i da držimo fokus, imamo 16 bodova prednosti, a ako neko može to da nam donese, onda su to svakako naši navijači i pune tribine. Pozivam ih da dođu u što većem broju da proslavimo rođendan – podvukao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter