1
Košarka

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ PRED EFES: „Ponekad treba neko da ti lupi šamarčinu, da vidiš gde si!“

Objavljeno: 07.03.23 u 21:40

Potpuno jasna poruka!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra od 20 časova i 30 minuta dočekuju aktuelnog evropskog šampiona, ekipu AnadoluEfesa u okviru 27. kola Evrolige.

Za crveno-bele ovaj meč dolazi u veoma teškom momentu, nakon šokantnog poraza od Cibone u okviru AdmiralBet ABA lige.

Na pitanje kako se izdići iz trenutnog problema, trener crveno-belih, Duško Ivanović odgovara.

Pa lako, pobedom. Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju… Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo… Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo. – započeo je crnogorski stručnjak.

Atmosfera u ekipi nije bila dobra nakon šokantnog poraza.

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali. – istakao je trener Zvezde.

Imao je jedan veoma zanimljiv zaključak povodom utakmice u Zagrebu.

Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrtso na zemlji. – rekao je on.

Na pitanje novinara da li krajičkom oka možda već gleda ka večitom derbiju u regionalnom takmičenju koji bi mogao da odluči ekipu koja će plej-of dočekati sa prvog mesta, Ivanović odgovara u svom stilu.

Ne mogu da dohvatim nikako do tamo! – završio je Ivanović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter