0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

BURNO U MADRIDU: Prvi čovek Reala bi da se reši legendi kluba, Anćeloti mu stao na put!

Objavljeno: 07.03.23 u 19:11

Veliko je pitanje šta će biti od ove priče

Kako javljaju mediji u Španiji, prvi čovek Reala iz Madrida, Florentino Perez, mogao bi da bude glavni krivac za loše nastupe slavnog kluba u prvenstvu.

Oni otkrivaju da je predsednik „kraljevskog kluba“ od Anćelotija tražio da se minutaža dodatno smanji legendama Luki Modriću i Toniju Krosu i da se šansa daje mlađim igračima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Perezova ideja je da se forisiraju Dani Sebaljos i Marko Asensio, ali se njihov kvalitet ne može porediti sa onim što Nemac i Hrvat doprinose na terenu.

U prošlosti je Anćeloti jasno isticao da su Modrić i Kros kičma ekipe i da bez njih na terenu ništa ne može da funkcioniše.

Budući da Perez sad smatra da Hrvata i Nemca treba postepeno izbacivati iz ekipe, čini se da postoji jasan sukob predsednika i trenera.

Štaviše, s obzirom na to da je italijanski stručnjak u poslednje vreme preferirao Alvara Rodrigeza nad Asensiom, jaz između trenera i predsednika sve je veći.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter