0
Košarka

FOTO: nba.com

SRAMOTAN POTEZ NBA ZVEZDE: Jokića prozivaju da „nabija“ tripl-dablove, a niko ne spominje ono što je Janis sinoć uradio! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.23 u 19:55

Čekamo komentare iz najjače košarkaške lige na svetu

U centru pažnje se prethodnih dana našao komentar nekadašnjeg američkog košarkaša Kendrika Perkinsa, koji je prozvao Nikolu Jokića da na silu pravi asistencije kako bi imao tripl-dabl u proseku.

Nažalost, ovo nije usamljeni slučaj u američkom javnom mnjenu, ali ima mnogo onih koji su zapušili usta svim kritičarima Srbinove igre zbog toga što ta statistika kod njega izlazi sasvim prirodno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, ono što se sinoć dogodili na meču između Vašington Vizardsa i Milvoki Baksa nekako je prošlo izvan radara tih istih zlih jezika koji su do skora pljuvali aktuelnog MVP NBA lige.

Naime, Janisu Adetokumbu je do kraja meča nedostajao jedan skok za tripl-dabl, a do poslednjeg sudijskog zvižduka je ostalo svega 12 sekundi i utakmica je bila rešena.

Umesto da se prema fer-pleju lopta zadrži do isteka vremena, grčki košarkaš se približio košu i potom bacio loptu u tablu da bi uhvatio još jedan skok.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter