13
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ PREDVIĐA PROPAST VEČITIH U EVROPI: „Zvezda mora da promeni ceo stručni štab, Partizan u još goroj situaciji!“

Objavljeno: 06.03.23 u 09:57

„Ovakvi nemaju šta da traže u Evropi.“

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović, poznat je kao neko ko nikoga ne štedi, već priča baš ono što misli u svakom obraćanju javnosti. Ovog puta, on se u razgovoru za Informer dotakao večitog derbija, kao i nastupa Crvene zvezde i Partizana u Evropi naredne godine.

Bogdanović je poručio da se plaši na šta će sve da liči i da ovakvi, Partizan i Zvezda nemaju šta da traže u Evropi.

Ukoliko se derbi uzme kao merilo bilo čega, a mora jer su to naša dva najjača kluba, nameće se zaključak da ni Crvena zvezda ni Partizan nemaju šta da traže u Evropi. Ovakvi kakvi su, najbolje je da ne izlaze van granica naše lepe zemlje. Nekad mi je lepše da gledam mečeve nekih drugih klubova, jer makar nema amaterizma i nevaspitanja u ponašanju kao kod ovih preplaćenih zvezda. Da znaju sa loptom, ne bi se tukli, ne bi gledali šta rade navijači i kako ko proslavlja golove. A kad ne znaju, onda im sve odvlači pažnju – počeo je Bogdanović.

Potom se osvrnuo na konkretne stvari i promene, koje prema njemu moraju da se naprave. Bogdanović je rekao da crveno-beli moraju da promene čitav stručni štab, deo uprave i igrača, kao i da je jedina sreća što imaju siguran prihod.

– Crvena zvezda mora da promeni ceo stručni štab, nekih 30 odsto uprave i 50 odsto igrača. Sadašnji trener Milojević bio je pomoćnik Stankoviću, a Stanković trenutno vodi poslednjeplasirani tim Serije A. Ne može taj Milojević da uđe u svlačionicu Crvene zvezde i kaže: „Dobar dan, ja vas vodim kroz Ligu šampiona.“ Znam da su neka pojačanja završena, ali malo je sve to. Mora mnogo bolje. Evo da budem blag, moraće mnogo toga da se promeni do Evrope. Jedina sreća je što Crvena zvezda ima siguran prihod, pa će moći nešto da popravi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Situacija u Partizanu je prema rečima Bogdanovića još gora, kao i da crno-beli najpre moraju da se reše uprave.

– Partizan je u još goroj situaciji od Crvene zvezde. Zvezda makar ima jezgro igračkog kadra i ljude koji su dugo u klubu, a Partizan nema ništa. Najpre mora da se reši uprave, koja je, čini mi se, svakako odlazeća. Ta uprava ih je samo vukla naniže, u svim segmentima. Posle dolazi na red sve ostalo. Imaće malo lakše protivnike, ali teško će se izboriti sa njima. Ako bude para, moraće svašta da menjaju, ali ne znam odakle će biti para.

Osvrnuo se Bogdanović na samom kraju domaćim igračima, uz reči kako u večitima nema naših reprezentativaca koji mogu da vode glavnu reč u ekipi.

– Loše je kad ne postoje domaći igrači, naši reprezentativci, koji vode glavnu reč u timovima. Nema takvog ni u Zvezdi ni u Partizanu. U oba kluba stranci vode glavnu reč i to je dosta tužno. Uzimajući sve u obzir, u ovom trenutku nisam video nijednog igrača u formi, da može da izdrži ritam 90 minuta ni u našem prvenstvu, a ne u Evropi – zaključio je Rade Bogdanović.

97
6

13 Komentara

  1. Nikad u Srbiji ne idi uzdignute glave i ne kudi nikog.mrzice te zbog istine jer mrznja i zavist je hrana provincije u srbiji a nje je 98 posto samo beograda.Sve je ćovek u pravu i koci da ne ide do kraja jer je ovde sve bolesno

    2
    0
    Odgovori
  2. Sve je to tacno sto on kaze osim jednog. Ti ljudi definitivno nisu tu gde jesu slucajno. Oni su postavljeni sa razlogom i oni rade posao za koji su postavljeni. Koji strucnjak sa malo samopostovanja ce da prihvati posao i da mu neko sastavlja tim, da se uzimaju igraci koji ne zele da budu deo „sistema“, da oprastaju plate kada odlaze u druge timove, i jos mnogo stvari koje se desavaju poslednjih 30 godina. Igraci se ne dovode zbog svojih igrackih kvaliteta vec po tome koliko su fleksibilni i za „saradnju“. „Daje“ se plata od pola miliona igracima koji nisu nikada zamisljali te pare i ne bi ih imali nigde na svetu. Bolji dani nisu ni blizu.
    Pozdrav ljubitelji sporta

    6
    0
    Odgovori
  3. Sve počinje od želje predsjednika države da vlada FSS… Da je moguće na čelo FSS postaviti covjeka od struke i nezavisnog od politike bilo bi puno bolje! Ne mora to biti Vidić kojeg podržavam ima još strucnih i nezavisnih strucnjaka… Dok god FSS ne bude stabilan, jak i nezavisan nema nam napretka nego kao i do sad malo bljesnemo sporadicno i to je to…

    23
    2
    Odgovori
  4. Sa kojim ti pravom komentarises gde si se ti ostvario kao strucnjak a pogotovo fudbaler skreces paznju na sebe kontraverznim komentarima treba da te je sramota stidi se svog imena i ,,svega ,,sto si kao pistigao.da mozda tebe ne treba da stave u upravu CZ ili PAR. Da ti resis situaciju propali fudbaleru a jos gore nula od coveka si !

    4
    60
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter