1
Evroliga

from left Zach LeDay, Alen Smailagic, James Nunnally, Kevin Punter and Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IMA PLAN ZA TEODOSIĆA: Egzum govorio uoči duela sa Virtusom iz Bolonje!

Objavljeno: 06.03.23 u 16:11

Novi izazov je pred crno-belima u Evroligi

Baš kao pre mesec dana Crvena zvezda, tako će i Partizan uskoro na put u Italiju gde ih očekuju dva teška duela u duplom kolu Evrolige.

Sve će početi utakmicom protiv Virtusa u Bolonji od 20.30 ovog utorka, dok će dva dana kasnije gostovati Olimpiji u Milanu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Uoči puta u Italiju govorio je jedan od najboljih igrača crno-belih Dante Egzum.

Možemo reći da je svaka utakmica koju igramo u Evroligi najvažnija, a fokus je na prvoj sledećoj. Treba u nju da uđemo kao u svaku dosad, da se borimo. Na strani je malo teže igrati, ali ako se budemo držali zajedno mislim da ćemo biti dobri. Biće spremni da odbrane svoj teren, da ne dozvole da im se to dogodi ponovo. Mislim da naš plan igre treba da ostane isti, ali ćemo se prilagoditi. Teodosić je sjajan dodavač, moraćemo da uradimo sve što možemo da ga zaustavimo, ali kao i na svakoj utakmici, imamo plan igre za svakog igrača – rekao je Egzum.

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter