0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

OTKRIVENO ZAŠTO JE RADNIČKI SUSPENDOVAO LALATOVIĆA: Propustio treninge, pa karantin – pokušali su da stupe u kontakt sa njim!

Objavljeno: 06.03.23 u 10:18

Čudan rasplet u Nišu.

Na zvaničnoj telefonskoj sednici Upravnog odbora Radničkog iz Niša, zvanično je suspendovan Nenad Lalatović, a tako je najavljen i otkaz. Iako nisu beležili dobre rezultate u poslednje vreme, Lalatović nije zbog toga ostao bez posla, već, kako navodi Sportski žurnal, u pitanju su interni prestupi.

Ovaj list tvrdi da se Lalatović u petak i subotu nije pojavio na treningu prvotimaca, dok u nedelju nije otišao u karantin sa ekipom, obziom da je danas na programu utakmica protiv Mladosti GAT. Žurnal tvrdi i da su članovi uprave Radničkog, više puta pokušali da stupe u kontakt sa Lalatovićem, ali je sve bilo bezuspešno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Samim tim, utakmicu protiv Mladosti GAT vodiće Lalatovićevi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić. Zaista čudan rasplet u Nišu, obziom da je ovaj klub nedavno izdao saopštenje u kome je navedeno da je Lalatović trening propustio zbog bolesti i da ostaje u klubu.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ima ugovor do leta, on je tu i predvodiće utakmicu u ponedeljak. Svi ti natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu koja je veoma bitna za nas, od ove utakmice nam dosta zavavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Ovo je treći ili četvrti pokušaj da se klub destabilizuje, izdržali smo sve do sada, izdržaćemo i ovo. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub – rekao je tada sportski direktor Nišlija Aleksandar Jovanović.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter