0
Niže lige

FOTO: RFK Novi Sad

NOVI SAD ŠOKIRAO GRAFIČAR: Velika pobeda „kanarinaca“ protiv trećeplasiranog tima Prve lige Srbije! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 06.03.23 u 17:32

San od Superligi još uvek živi

Fudbaleri Novog Sada su napravili iznenađenje na gostovanju ekipi Grafičara u Beogradu, pošto su u okviru 22. kola Prve lige Srbije slavili sa 0:2.

U ovom najavljivanom derbi susretu se očekivala veoma neizvesna borba i tvrd susret, ali toga nije bilo, a glavni krivci su igrači Branka Žigića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, uprkos početnoj incijativi ekipe Grafičara do prednosti u 14. minutu dolazi gostujući tim. Jovan Kokir preciznim udarcem sa 18 metara pogađa gol Ivana Guteše.

Stvari su se pogoršale za domaće u 21. minutu meča kada je upravo Kokir oboren u šesnastercu od strane Filipa Vasiljevića, pa je sudija Lukić pokazao na belu tačku.

Precizan iz jedanaesterca je potom bio Vojislav Balabanović, čime je postavljen i konačan rezultat na ovom pravom derbi susretu drugog ranga srpskog fudbala.

RFK Novi Sad se posle ovog trijumfa nalazi na četvrtom mestu, koje je jedno od dva koje vode u baraž za Superligu Srbije, dok Grafičar ostaje treći sa utakmicom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter