0
Domaći fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

NEKADA IGRAO ZA REAL, A DANAS RADI U MAGACINU: Bivši fudbaler podelio svoju tužnu sudbinu sa svima! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.23 u 17:52

Danas se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji

Ljubitelji fudbala iz 90-ih sigurno veoma dobro pamte ime Predraga Spasića, koji je pored dresa Partizana nastupao za slavni Real Madrid.

Ipak, njegov životni put je krenuo neobičnim tokom, zbog čega danas živi u Kragujevcu, gde radi kao magacioner.

Krajem 2022. godine je u intervjuu za španski “Relevo” fudbaler kojeg navijači Reala smatraju za veliki promašaj pričao je o svom životu.

Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Trebaš da budeš jak da sve prebrodiš”, rekao je Spasić pre nego što ga je kontaktirala Asocijacija Realovih veterana. Oni su ponudili pomoć, što je Spasiću bilo posebno drago. “Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe – rekao je nekadašnji štoper jugoslovenske reprezentacije.

Tokom intervjua za španski medij, Spasić je ispričao i kako se dogodilo da upadne u finansijske probleme. Sve se desilo pre više od 25 godina, kada je propala firma u koju je ulagao novac zarađen tokom igračke karijere.

Kada sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju 1996. godine i onda su počeli moji problemi. Firma u koju sam uložio novac je propala i posle toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam da tražim drugi posao da bih mogao da živim normalno. Neki posao koji nisam ni mogao da zamislim da ću raditi – kao magacioner u jednoj firmi. Živim od posla za koji sam plaćen 400 evra mesečno. Bila je i depresija, ali kada sam se vratio u Srbiju imao sam prijatelje koji su mi izlazili u susret i uz pomoć ljudi u medicini uspeo sam da se izvučem – ispričao je Špancima.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter