1
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip: Poklon spinovi za 8. mart!

Objavljeno: 06.03.23 u 12:44

Kad dame časte svi su na dobitku.

Pred nama je 8. mart, jedan od najvećih svetski priznatih dana. Možda će ovaj podatak mnoge iznenaditi, ali MerkurXtip čini gotovo dve trećine radnica, raspoređene na svim nivoima, pa je zato Međunarodni dan žena velika stvar u okviru kompanije. Nekoliko dana pre ovog praznika, očekivano je MerkurXtip pripremio sjajne stvari za sve vlasnice čuvenog Xtip Naloga i spremna su dva poklona. Najpre, pozabavićemo se kampanjom koja je samo za dame, a evo o čemu je reč.

Kampanja se odnosi na 6. i 7. mart i sve dame koje u ta dva dana uplate ukupni depozit od 1.000 dinara i zabave se na slotovima, te tom prilikom „izvrte“ ulog od 5.000 dinara, dobiće 50 nagradnih spinova u vrednosti od 10 dinara na igri „8 Flowers“ proizvođača Synot. Da ne bude zabune, računajte da je veoma jednostavno „izvrteti“ 5.000 dinara i da je veoma malo potrebno da se dođe do nagrade od pomenutih 50 spinova koji će biti dodeljeni 8. marta, do 14 časova. To je lepa prilika da se sve dame zabave uz najbolje slot igre, taman pre odlaska na ručak ili možda nešto kasnije.

Mislio je MerkurXtip i na muški deo svojih igrača 8. marta, ali se ova akcija naravno odnosi i na žene, a u pitanju je najpoznatiji virtual Aviator. Za sve one koji vole let u kom ni nebo više nije granica, 8. marta najavljeni su ogromni pljuskovi freebet-a i to u količini od 83.000 dinara.

U ovom „ludom“ Aviator danu očekuju vas 123 kiše freebet-a, a naziv takvih „vremenskih prilika“ ostavljamo vam da sami smislite. Svakako, to je još lepih vesti iz MerkurXtip-a za sve ljubitelje virtuala, a sve u sklopu 8. marta jer kada dame časte, svi su na dobitku – mislite o tome!

1
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter