0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆEV KONJASPOR BEZ TRIJUMFA: Ponovo nisu postigli gol, sada su na sredini tabele!

Objavljeno: 05.03.23 u 18:58

Ne mogu da pronađu dobar ritam.

Fudbaleri Konjaspora koje sa klupe predvodi srpski trener Aleksandar Stanojević, doživeli su novi kiks u turskom prvenstvu. Oni su ovog puta remizirali sa ekipom Žiresunspora, rezultatom 0:0, a bio je ovo još jedan meč na kome Konjaspor nije postigao gol.

Podsećamo, Stanojević je na klupu ovog tima stigao pred utakmicu u Kupu, koju je Konjaspor izgubio od Gazijantepa sa 2:1, dok je od tada nastavljen niz loših rezultata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Konjaspor je poražen od Ankaragučua, Bašakšehira, Istanbulspora i Fenerbahčea, a na svim tim mečevima, ekipa srpskog trenera nije uspela da stigne do pogotka. Stanojević je imao plan da podigne ekipu, pa je zakazan i prijateljski meč sa Afjonsporom, gde su zabeležena ubedljvia pobeda od 5:0, ali ta atmosfera nije se prenela na prvenstvene duele.

U pomenutom susretu protiv Žiresunspora, Konjaspor jeste imao prednost u posebu 65:35, čak 18 šuteva ka golu od čega 6 u okvir, ali to očigledno nije bilo dovoljno za gol i trijumf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter