0
Fudbal

FOTO: FK Čukarički

SRPSKOG GOLMANA ŽELI LIVERPUL: Prati ga i Junajted – videćemo kakvu će odluku doneti!

Objavljeno: 05.03.23 u 11:37

Golman Nju Inglenda želja engleskih velikana.

Kako sada stvari stoje, deluje da se spremaju određene promene na Enfildu. Na leto ističe ugovor Adrijanu, dok je Keleher na izlaznim vratima, jer navodno Klop ne računa na njega.

Uprava ovog engleskog velikana krenula je u portagu za Alisonovom zamenom, a jedno od imena koje se pominje je Đorđe Petrović, koga takođe prati i Mančester junajted.

Petrović je trenutno golman Nju Inglenda koji je ga je doveo pre godinu dana iz Čukaričkog za 900.000 evra. Istakao se ubrzo kao jedan od najboljih čuvara mreže u MLS ligi, gde je odigrao 21 meč prosle sezone, a primio 27 golova. Debitovao je i u novoj sezoni i uspeo da ne primi gol u pobedi nad Hjustonom (3:0).

Bio je u izboru za najboljeg golamana lige, a za reprezentaciji je skupio dva nastupa. Ugovor mu ističe decembra 2025. godine, a njegova vrednost se procenjuje na 2,5 miliona evra.

Tokom karijere, Petrović je branio boje jos IMT-a, gde je bio na pozajmici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter