0
Niže lige

FOTO: RFK Novi Sad

POMOĆNI TRENER NOVOG SADA: ,,Moramo da nastavimo u istom ritmu’’! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.23 u 08:10

Omaljev jasan za nastavak sezone

RFK Novi sad je u prva dva kola prolećnog dela sezone pokazao kakve su mu ambicije u ovoj sezoni. Ostvarene su dve pobede, prvo protiv Trajala u Kruševcu (3:0), a potom i u duelu protiv Jendistva iz Uba. Kanarince sada očekuje još jedan težak ispit jer će u ponedeljak u goste Grafičaru, koji je odigrao odlično prvi deo sezone, ali je je loše startovao u prolećnom delu. Upravo zbog toga optimizam kod igrača sa Detelinare dobija na značaju.

Pomoćni trener Aleksandar Omaljev, je svestan da njegov tim ne očekuje nimalo lak zadatak ali veruje da će ekipa uspeti da nastavi seriju dobrih rezultata.

– Ostvarili smo jako bitnu pobedu protiv Jedinstva iz Uba i ekipa je u prva dva meča pokazala da poseduje pobednički karakter. Moramo da nastavimo u istom ritmu. Dobro smo odradili pripreme u Novom Sadu i Međugorju i sada se taj rad i pokazuje. Ponosni smo na ove momke, koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da su spremni da ostvare zacrtani cilj. – rekao je Aleksandar Omaljev.

Grafičar nije startovao kako se očekivalo, ali Omaljev tvrdi da moraju u ovaj meč da uđu maksimalno skoncentrisani.

– Grafičar ima jako dobar tim i ne očekuje nas nimalo lak posao. Idemo na noge ekipi koja igra ofanzivan fudbal, koja je u prvom delu sezone postigla najviše golova (44) i to je jedan od razloga zbog kojeg moramo da budemo oprezni. S druge stane mi smo tim koji na poslednja tri meča nije primio gol i nadamo se da ćemo tako nastaviti. Svesni smo da neće biti nalo lako, ali mi smo ispred sebe postavili cilj i mislim da ćemo i na ovom gostovanju pokazati kakve su naše ambicije. – rekao je Alkesandar Omaljev.

Dvostruki strelac u pobedi protiv Jedinstva iz Uba, Kristijan Živković je veliki optimista pred duel protiv Grafičara.

– Spremni smo za ovo gostovanje. Znamo da nas ne očekuje nimalo lak posao, ali isto tako smo spremni da nastavimo pobednički niz. Moramo biti oprezni, jer će Grafičar sigurno hteti da se iskupi pred navijačima za prethodna dva rezultata. – rekao je Kristijan Živković.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter