0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Cibona/Marin Susic

(POLUVREME) NEIZVESNA UTAKMICA U ZAGREBU: Zvezda se bori protiv Cibone i ima minimalnu prednost! (FOTO)

Objavljeno: 05.03.23 u 16:22

Domaći su dobro namučili crveno-bele i minimalno zaostaju na poluvremenu.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostuju ekipi Cibone u 20. kolu AdmiralBet ABA lige, a nakon prvih 20 minuta, rezultat 39:40 je u korist beogradskog tima. Iako crveno-beli važe za ogromnog favorita na ovom susretu, domaći su im dobro parirali u prvom poluvremenu.

Nije imala rešenja ekipa Duška Ivanovića za Bornu Kapustu i Krešimira Radovčića, koji su naneli najviše štete Zvezdi.

Na drugoj strani, utakmicu je sa 9 poena otvorio Petrušev, dok mu se ubrzo priključio Dobrić, koji je dobro šuterski raspoložen. Prva četvrtina završena je rezultatom 22:24, a u drugoj, nastavilo se u sličnom ritmu.

FOTO: KK Cibona/Marin Susic

Kao i Partizan juče, danas se i Crvena zvezda muči u odbrani, ali na sredini druge deonice uspeva da se odlepi na +8, pogotcima Dobrića i Kampaca. Domaći ipak uzvraćaju udarac, uspeli su i da povedu, ali se na veliku pauu otišlo pri rezultatu 38:39.

Najefikasniji u redovima Cibone jsu Kapusta i Radovčić sa po 10 poena. Na drugoj strani, ekipu Zvezde predvodi Ognjen Dobrić koji je ubacio 12 poena (4/6 za 3), a prati ga Petrušev sa 9 koševa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter