0
Niže lige

FOTO: FK Brodarac

EVROGOLOVI NA UTAKMICI BRODARCA I PRVE ISKRE: Snažan volej i maestralan šut za otvaranje drugog dela sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.23 u 19:41

Dva gola na kojima bi pozavidele mnoge kvalitetnije ekipe.

Ekipa Brodarca je sa izuzetno podmlađenim timom imala šta da pokaže posle zimskih priprema i prijateljskih utakmica kada je na red došao nastavak sezone. Tu je Brodarac u okviru Srpske lige Beograd remizirao sa Prvom Iskrom iz Bariča rezultatom 1:1.

Što se tiče samog meča, Barič je u retkim trenucima kada je prelazio centar, nakon jednog auta iz posle će se ispostaviti jedinog šuta na gol poveo.

Nije to promenilo ništa, šanse su se ređale i iz jedne od njih Adžić je fenomenalnim udarcem ubio pauka sa 25 metara i tako doneo izjednačenje.

Drugo poluvreme ista slika mladići Brodarca diktiraju ritam i promašuju. Na kraju je rezultat bio 1:1, Barič je izdržao i nosi bod sa Starog Sajmišta. Nema više dileme zašto Brodarac može da ponudi igrače i za najbolje lige u Evropi kao što se skoro i desilo odlaskom mladog golmana Lijeskića u belgiskijski Gent. Sve u svemu odlična utakmica i lepo popodne na Sajmištu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter