0
Fudbal

FOTO.: Twitter/@LFC

BAJČETIĆ ŽELI DA JEDNOG DANA BUDE KAO MODRIĆ: Otkrio je da se zbog jedne stvari stalno smeje!

Objavljeno: 05.03.23 u 16:49

Potrudiće se da ostvari želje.

Mladi fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić, u poslednje vreme se nalazi u fokusu javnosti, jer pruža zaista dobre partije. On je dobio poverenje trenera Jirgena Klopa, a uzvratio mu je na najbolji mogući način.

Bajčetić se nedavno nadmetao sa Lukom Modrićem, jednim od najboljih vezista u Evropi, a iskustva iz tog duela, mladi fudbaler je sumirao u razgovoru za Tajms.

– Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je veoma važno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krenete u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna – počeo je Bajčetić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Stefan nije ni slutio da će priliku u seniorskom fudbalu dobiti tako rano, pa se zbog svega toga stalno smeje.

– Želim da pomognem timu, ali i da učim što više mogu u isto vreme. Moram da nastavim da radim. Želim da ostanem u timu. Smejem se sve vreme zato što nisam očekivao da će sve da mi se desi tako brzo, tako rano u životu. Ali, prihvatam to, sto odsto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter