0
Niže lige

FOTO: MerkurXtip

ZEMUN DOČEKUJE ZVEZDARU: Derbi susret 16. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Objavljeno: 04.03.23 u 07:30

U Srpskoj ligi – grupa Beograd, Zvezdara je prvi deo sezone završila na vrhu karavana sa pet bodova više od najbližeg pratioca Zemuna, a slede Torlak sa šest i Teleoptik sa sedam bodova manje.

Samo jedan, i to neočekivan poraz od Brodarca, u 15 utakmica stavio je Zvezdarce na vrh tabele pa se njima daju najveće šanse za plasman u Prvu ligu. U subotu imaju šansu da još povećaju razliku i da naprave veliki korak ka ispunjenju ciljeva. Neće biti lako na gostovanju Zemunu koji takođe ima svoju računicu i želi da ostatak sezone učini zanimljivijim, posebno jer pet bodova zaostatka nije puno i potencijalna pobeda nad „bulkama“ unela bi veliku dozu zanimljivosti i neizvesnosti u drugi deo.

U prvom delu sezone, Zvezdara je slavila na svom terenu sa 3:0, ali treba reći da je prošle sezone Zemun bio uspešniji oba puta, 3:2 kod kuće i 3:2 u gostima.

U subotu, 4. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi susret Srpske lige – grupa Beograd, između Zemuna i Zvezdare.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter