0
Fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RIKARDO O CRVENOM KARTONU: „U tom momentu sam pokazao emociju – pokušao sam da odbranim tim!“

Objavljeno: 04.03.23 u 14:45

Stao u zaštitu saigrača!

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su savladali Partizan, 1:0, u 169. večitom derbiju u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Tenzija i čarki je bilo kao i uvek, a sve je eskaliralo kada je Rikardo Gomeš u 90. minutu udario Strahinju Erakovića i zaradio direktan crveni karton.

Nakon meča svoje utiske je izneo i napadač sa Zelenortskih ostrva.

Meč nismo počeli dobro. Iz glupe situacije smo primili gol, ali smo potom pokazali reakciju. Nažalost, iako smo stvorili šanse nismo postigli gol. I ovo je fudbal, nekad zaslužujete bolji rezultat, ali ga nema. – jasan je bio Rikardo.

Lopta nije htela u gol…

Jednostavno, lopta nikako da uđe u mrežu, ali šta mi tu možemo. Važno je samo da nastavimo da se trudimo, da damo sve od sebe i onda će rezultati biti bolji. – smatra najefikasniji fudbaler domaćeg prvenstva.

during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zatim se osvrnuo i na crveni karton koji je dobio.

Možda sam u tom momentu pokazao emociju, ali sam samo pokušao da odbranim svoj tim posle situacije koja se desila. Nažalost dobio sam crveni karton, ali možda je to i dobra stvar. – zaključio je Rikardo.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter