0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

POKAZAO KO JE GAZDA: Jokić održao još jedan čas košarke!

Objavljeno: 04.03.23 u 08:25

POKAZAO KO JE GAZDA: Jokić održao još jedan čas košarke.

U pobedi Denvera nad Memfisom 113:97 Nikola Jokić je opet pokazao da je neverovatan. Večeras je njegov učinak bio 18 poena, 18 skokova i 10 asistenca, a uz to i jednu blokadu. Nikola je još imao šuteve iz igre 7/10, sve za dva poena, dok je sa penala imao 4/6.

Majkl Porter Džunior je bio najefikasniji u timu Nagetsa, postigavši 26 poena uz osam skokova i jednu podeljenu loptu saigračima. Odličan je bio i Džamal Marej sa 22 poena, pet uhvaćenih lopti i devet asistencija.

Sinoć smo u Koloradu gledali jako zanimljiv meč. Grizlisi su u drugoj četvrtini zadali početni udarac i došli na 10 poena prednosti.

Ubrzo se Denver pridigao kada su počeli da pogađaju iz svake pozicije, i počeli da smanjuju razliku svog najvećeg rival na Zapadu. U zadnjih 12 minuta je bio nerešen rezultat.

Jokić je baš u tim momentima podelio asistenciju, koja mu je falila za trip-dabl, i meč učinio još zanimljivijim.

Uz novi pobedu Nagetsi sada imaju skor 45-19 i gospodare Zapadnom konferencijom, dok je Memfis na 38-24. Naprednu utakmicu tim srpskog košarkaša igra protiv Toronta u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter