0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

OBRADOVIĆ NAKON TRILERA U SPLITU: „Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, odlučila je jedna lopta“

Objavljeno: 04.03.23 u 21:05

Iskren je bio šef struke crno-belih

Jednu zaista nestvarnu utakmicu je odigrana u Splitu, gde je domaćin poražen u poslednjim sekundama do Paritzana 95:96.

Ovim trijumfom crno-beli su ostali u trci za prvo mesto na kraju regularnog dela regionalne ABA lige, ali je ovo sigurno opomena.

VESTI O PARTIZANU:

Posle ove spektakularne utakmice svoj komentar je dao šef struke Partizana, Željko Obradović.

Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, u sjajnoj atmosferi – bili su prvi utisci trenera Partizana, koji je nastavio biranim rečima o Splitu:

Hvala na fenomenalnoj dobrodišlici, i meni i ekipi Partizana, kao i aplauzima na kraju. Čestitam im na sjajnoj utakmici, i da su dobili bilo bi zasluženo, međutim jedna lopta je odlučila, ta akcija iz auta, koju je naš igrač ubacio.

Obradović je potom pričao o velikom padu u igri njegovog tima kao posledici napornog rasporeda i teških evroligaških mečeva.

Očito da nismo bili u utakmici danas, o tome govori i činjenica da smo imali samo jednu osvojenu loptu u prvom poluvremenu. Očito da je došlo do zamora zbog napora u Evroligi i trebalo nam je vremena da uđemo u utakmicu kako treba. Neverovatno je da na „+6“ na kraju treće četvrtine primamo dve trojke… Moram na kraju i da čestitam mojim igračima, izvukli smo se, veoma važna pobeda i još jednom čestitam na lepoj atmosferi i mislim da je bila zaista lepa utakmica.

Na pitanje novinara koliki je problem danas bila igra u odbrani, s obzirom na veliki broj primljenih poena, Obradović je rekao:

Rekao sam, ako je činjenica da smo imali jednu osvojenu loptu za poluvreme plus skokovi, to je želja da igraš… Mislim da je manje od 48 sati prošlo (od Albe). Šta god mi pokušavali, radili, pričali igračima… Split ove godine igra mnogo, mnogo bolje nego što je igrao prošle godine i postavili su utakmicu izvanredno i čestitam mom kolegi na tome. Koristili su maksimalno kvalitet igrača koje imaju i na kraju je ispalo kako je ispalo.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter