0
Evroliga

(190915) -- BEIJING, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Former basketball player Kobe Bryant (L) talks with Tony Parker during the final match between Spain and Argentina at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 15, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

NIŠTA OD PRODAJE ASVELA: Toni Parker ostaje na čelu francuskog evroligaša!

Objavljeno: 04.03.23 u 20:11

Legenda je povukla prvobitnu odluku

Mnogo se pisalo prethodnih nedelja da bi slavni francuski košarkaš Toni Parker mogao da proda svoj deo ekipe Asvela, ali nove informacije govore da je odustao od te ideje.

Francuski mediji pišu o tome da je razlog za ostanak u klubu iz Liona interni revolt i pakt investitora koji je zabranio prodaju kluba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Navodno, Toni Parker je svoj udeo u francuskom evroligašu trebalo da proda Seržu Buenu, francusko-izraelskom biznismenu, ali se rukovodstvo pobunilo.

Otkako ih je Toni Parker preuzeo, za tih devet godina imaju četiri šampionske titule, a prošlu su osvojili pobedom nad Monakom u finalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter