6
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ POBESNEO NAKON PITANJA NOVINARA: ‘Ako hoćete bolji fudbal, imate Premijer ligu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.23 u 08:19

Navikao nas je derbi na našto lošiji kvalitet fudbala u poslednjih nekoliko godina.

Crvena zvezda je juče minimalnim rezultatom savladala ekipu Partizana i tako otišla na +16 u Superligi Srbije. Meč je realno bio jako slabog kvaliteta, a jednog novinara je zanimalo zašto je to tako, što je on upitao trenera Crvene zvezde, Miloša Milojevića, koji mu je rekao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Menjao bih se odmah da dobijemo 100 derbija i da imamo jedan šut na gol. Ako hoćete bolji fudbal, imate Premijer ligu,platite kartu 150 funti pa gledajte najbolje igrače na svetu.“ – rekao je Milojević, da bi potom dodao:

‘Odnosom sam zadovoljan, zalaganjem i slažem se da smo mogli da ponudimo više, ali nekad se i protivnik pita, nekad vas i važnost utakmice kada se postavi kao „život ili smrt“ stavi u kontekst gde se jednostavno ubije kvalitet. Krenete u meč sa ciljem da ne pogrešite i to vas sputa. Mi i posle pobeda, ali i poraza, analiziramo i vidimo i dobre i loše stvari. Zadovoljan sam pobedom, idemo dalje, imamo tešku utakmicu protiv TSC-a. Energetski smo bili dobri, mentalno se ispraznili, ali čestitam momcima na zalaganu i odnosu, kao tim su to izneli, a sutra ćemo detaljnije da analiziramo.’ – zaključio je trener Zvezde.

6
11

6 Komentara

  1. Ovaj mali Erakovic je nikakav igrac, obican provokator, sta je rekao jednom mirnom decku Rikardu da ga udari? Inace, ne odobravam taj gest i mislim da Rikardo treba biti kazenjen i od strane Kluba,mslm Partizana.Umesto sto provokativno zavrsavate tekstov o neznam koliko bodova prednosti cergarije, da li ste se zapitali o momentima kad je Partizan drasticno ostecen,o krvnickom napadu na Belica,Pesic bizon je trebao biti odmah iskljucen. TAda bi bila druga prica i drugaciji rezultat. A penal nad Rikardom? Gde su vam eksperti vasi, da kazu o tim momentima svoje ekspertize. Sram da vas bude, vi ovakvim pisanijima samo unistavate Derbi kao instituciju. Vi ste deo zaklete bande cergarske.
    Samo Partizan! No passaran!

    5
    12
    Odgovori
    • Ajde , nemoj da je uvek drugi kriv, grobarima, i jedni i drugi, nemate pojma sa fudbalom, a samo budala moze da izvede Katajia iz igre, to je isto kada je Mesi bio u Barceloni, trener ga izvodi u 70 min, pa jedini koji igracki vredi je Kataji.

      1
      0
      Odgovori
  2. Kakv trener takav i fudbal,treba da je ga sramota i sve njih sto rade u fudbalu ovo je dno dna ninasto ne lici takvi treneri i strucnjaci sveli su fudbal na naj nize grane sve proterati iz fudbala i ugasiti ligu jer sve su sveli na jad i cemer cim se jedan trener takvog kluba zadovoljava u mesto sam da bude razocaran ali tako je to kod kriminalaca i lopova naj bitnije oprat pare i ukrasti sto vise para,Vidicu pomozi ako mozes ove proterati u tri lepe materine..

    7
    1
    Odgovori
    • Naredio tucu, nikakav trener. U toj trci i usputnoj tuci su izdrzali poluvreme i onda se branili i tukli najbolje igrace protivnika do gotovo smrtnih udaraca. I sudija cergar ni da pomisli da iskljuci krvoloka Pesica. O penalu nad Rikardom ni govora,a? To ga niste pitali. Kako ce vam samo gace skidati u CL,auuu. Bice opet 6:0; 7:1; 5:0…! Jer, jer….pojma nemate. Belic najbolji igrac utakmice! Ima dana za megdana, Cergini slinavci!

      3
      8
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter