0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (R) and Svetozar Markovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MARKOVIĆ SVESTAN DA SE PARTIZAN KASNO PROBUDIO: „Nema smisla da kažem da smo bolji i da zaslužujemo više!“

Objavljeno: 04.03.23 u 18:55

Iskrene reči je uputio fudbaler crno-belih

Poražena je ekipa Partizana u 169. večitom derbiju od Crvene zvezde, rezultatom 1:0, ali važno je napomenuti da se ekipa Igora Duljaja nije predala. Videli smo dobru igru crno-belih u drugom poluvremenu, ona na kraju nije bila dovoljna za bod, a svoje utiske posle meča, podelio je Svetozar Marković.

Niko nije očekivao da ćemo pružiti ovakvu igru, posebno u drugom poluvremenu. Loše smo ušli u utakmicu, prvih pola sata nismo uspevali da igramo pas, bili smo u grču, vremenom je krenulo, čak i sa igračem manje smo imali veći posed lopte. Na žalost, zbog lošeg ulaska u utakmicu i rano primljenog gola smo na kraju izgubili – počeo je Marković.

VESTI O PARTIZANU:

Bio je iskren fudbaler Partizana, svestan ogromne bodovne razlike i izazova koji predstoje.

Da pričam da smo bolja ekipa ili da zaslužujemo više – nema smisla. Večiti rival beži 16 bodova, na nama je da preostale utakmice pobedimo i da se još bolje upoznamo sa novim šefom. Bodovna razlika je ogromna, ali kako smo izgledali u drugom poluvremenu je zaptavo ono kako bi trebalo da igramo u budućnosti.

Partizan se probudio u drugom delu utakmice, a Marković ističe da je bilo kasno.

Sigurno da je kasno, o tome ne treba ni raspravljati. Šesnaest bodova je ogromna razlika, ali drugo poluvreme je nešto čemu treba da težimo i što treba da nas vodi da ubuduće izgledamo tako. U dosta situacija je potrebno da te i sreća pogleda da bi ostvario nešto. Mislim da je njih, uz sve to što su bolje ušli u utakmicu, pogledala i sreća, jer su postigli gol kakav su postigli. Nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koju igramo u sredu

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter