9
Domaći fudbal

Ilija Stolica, FK Partizan, promocija 9.6.2022. Ivica Iliev

LEGENDA PARTIZANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: ,,Vigo puca po Grobarima, a nijedan naš fudbaler ne reaguje na to’’! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.23 u 11:22

Ivica Ilijev besan.

U okviru 24. kola Mozzartbet Superlige Srbije Crvena zvezda i Partizan sastali su se sinoć u 169. večitom derbiju na stadionu ,,Rajko Mitić’’ gde su crvenobeli slavili 1:0, i stekli 16 bodova prenosti u odnosu na gradskog rivala.

Crvena Zvezda – Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Aleks Vigo je postigao jedini pogodak na meču u 4. minutu. Njegova proslava gola je izazvala burne rekacije navijača crnobelih, posle čega su krenuli da pale stolice na južnoj tribini.

Milan Rodić je jedini prišao i sklonio Viga, I izvinio se navijačima.

Mnogi navijači Partizana su osudili ovo, čak i oni preko malih ekrana. Bivši sportski direktor Iliev je bio besan posle ovakvog poteza, i izjavio kako je igračima potreban karakter

– Potreban vam je karakter, to donose domaći igrači, bune se prvi kad dolaze strani igrači, bune se, pričaju o njihovim kvalitetima… A trebalo bi da pođu od sebe. Kod gola igrač Zvezde, koji ne razume ni srpski fudbal, ni derbi, odlazi do Partizanove tribine i puca po navijačima, a nijedan igrač Partizana ne reaguje. Na kraju, najveći karakter imaju strani igrači, u svaku tuču su ulazili samo oni, gde je taj karakter naših momaka? To je ono što me boli i to je glavno pitanje koje mora da se reši za buduće godine. Bio sam u tom sistemu, znam kakve priče idu iz svlačionica, iz njihovih soba, a na kraju ništa od njih niko nije doneo. –zaključio je Ivica Iliev u analizi derbija na TV Arena Sport.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

9
9

9 Komentara

  1. Bombaska legenda a ne fudbalska. 80% ovog tima si ti selektirao i doveo a sad ti nevaljaju a ona dvojica u upravi su ti dobri.Koji ste vi trio bolesnika.Da iams malo obraza sakrio bi se negdje i cutao.

    3
    0
    Odgovori
  2. Kakva bre legenda? On nije i ne može biti legenda i nemojte biti neozbiljni sa takvim naslovom.Čovek je bio prosečan fudbaler a kao funkcionera neću ni da ga komentarišem jer bi bio blam.

    2
    0
    Odgovori
    • Pitam sudiju zasto nije reagovao a pitam i one u WARsobi zasto nisu upozorili ovog nesposobnog Zivkovica da bar opomene ,,nisandziju,, ali,,verujem,, u disciplinsu komisiju da ce prikladno da kazni ovoga iz ,,streljackog voda,, bar za primer turskim konjanicima,rupasima,jer davno je prosla ’41-’45g

      1
      0
      Odgovori
    • A ne druze oni su svi u pravu i iz nase i iz vase uprave ali smo mi idioti koji trpimo svasta i umesto derbija gledamo hrkljus i ragbi sa obe strane!
      Nekada je derbi bio praznik fudbala sa dopadljivim fudbalom i lepim golovima npr secas li se na vasem stadionu kada je bilo 2:2 tada je Koroman igrao za Zvezdu bila je vrhunska utakmica sa obe strane ekstra fudbal…gomila sansi i na jednoj i na drugoj strani i 4 gola e to je bio derbi a ne ovo krljanje!
      Sramota je da smo ispali i mi i vi iz EVROPE od jednog Šerifa!
      Posle onakvog sinocnjeg derbija samo se nadam da nam u grupi LŠ nece doci PSŽ ili Real ili Napoli ili svi oni u istoj!
      Mislim da je najbolje resenje privatizacija i Zvezde i Partizana onda ne bi smeli tako da igraju pogotovo u EVROPI!
      Ako gresim kazi…

      5
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter