3
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BUKARI ODUŠEVLJEN: ‘Navijači Zvezde su bili fantastični – Neverovatni su!’

Objavljeno: 04.03.23 u 09:10

Navijanje je zaista bilo na visokom nivou!

Krilni napadač Crvene zvezde, Osman Bukari je izneo prve utiske posle pobede (1:0) Crvene zvezde u 169. večitom derbiju.

Mislim da je prvo poluvreme bilo za uživanje, dok se u drugom poluvremenu dosta seckala igra i bilo je mnogo prekida, što nam nije odgovaralo, usporavalo je utakmicu i činilo drugi deo igre lošijim. Prekidi su dosta uticali i na mene, taman kada sam se zagrejao, usledio je prekid koji je trajao od pet do deset minuta. Bilo mi je teško posle toga da ponovo uđem u ritam – rekao je Osman Bukari.

Crvena Zvezda – Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Brzonogo krilo je ostalo fascinirano atmosferom na najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Navijači Zvezde su bili fantastični, kao i uvek. Od prvog dana, kada sam došao video sam kako nas podržavaju bez obzira na igru. Mislim da je to najlepša stvar u srpskoj ligi, način na koji navijači bodre klub. Neverovatni su, veoma ih volim, nadam se da ćemo još dugo zajedno uživati – istakao je Osman Bukari.

1
0

3 Komentara

  1. Bukari nije imao blage veze na terenu, ali trener nije njega zamenio nego Mitrovića! Čim dođe malo zahtevnija utakmica, kao one protiv Makabija, ili u grupnoj fazi LE (Fradi, Trabzon, Monako), Bukari se ne vidi na terenu! Tako je bilo i juče protiv Partizana! Sada pokušava da se iskupi, pa se šlihta i dodvorava Delijama. Tobože je oduševljen njihovim prerformansom sa dimnim bombama i petardama! Čuli su se i žvizduci nezadovoljnih navijača Zvezde njegovom igrom, pri kraju meča!

    1
    2
    Odgovori
  2. Naravno da smo Vas pokrali i sta sad?Nema Franje,Marjanovica,Broza,a i ustasa sve manje,i tako sledecih 12 godina,pa ako budes ziv mozda docekas.Ovo sad je Srbija pa mozete da se zalite samo majci Kurvatskoj.

    1
    0
    Odgovori
  3. Pusite Q! Hbla vas Cerga i hbo vas taj raspad Bukari! Gadite nam se, stoko prevejana. Je li vam to glavna ,naslovna vest? Bas ste idioti. Samo da vas priupitam. Kad knjaz sleti sa vlasti za koga ce te onda pisati. Krepace i Cerga i oni koji je tako svesrdno prate.
    Zasto ne zovete sada, danas eksperte da kazu je li bio penal na Rikardu? I da li je Pesic trebao biti iskljucen zbog dzukackog napada na Belica? O tome nista. Partizan je i ovaj put pokraden, jer da je siledzija iskljucen,ona bi pukla kao prezrela,za poraz, lubenica!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter