0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ARSENAL STIGAO DO VELIKOG PREOKRETA PROTIV BORNMUTA: Vulverhempton iznenadio Totenhem! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.23 u 18:08

Zanimljiv vikend u Premijer ligi, kao i uvek.

Od 16 časova, u okviru 26. kola engleske Premijer lige, odigrano je 5 utakmica, a malo je falilo da vidimo veliko iznenađenje u Londonu. Arsenal je na Emirejtsu dočekao Bornmut, gubio je 0:2, ali je na kraju uspeo da dođe do preokreta, pa je susret završen rezultatom 3:2.

Sam početak ovog meča, iznenadio je ljubitelje fudbala širom sveta. Gosti su krenuli sa centra, očigledno sa planom da ekspresno ugroze gol domaćih, što im je na kraju i pošlo za rukom, posle samo 9 sekundi.

Bila je ovo uigrana akcija fudbalera Bornmuta, kada je Outara sa desne strane sjajno pronašao Bilinga. Biling se našao oči u oči sa Aronom Remzdejlom, pa je lako poslao loptu u mrežu.

Sa minimalnom prednošću Bornmut je otišao na veliku pauzu, a novo iznenađenje za Arsenal stiglo je u 57. minutu kada je Senesi pogodio za 0:2.

Ipak, tobžije se nisu predale, pa su sjajnom igrom u nastavku stigli do velikog preokreta. Prvo je mrežu Bornmuta zatresao Parti u 62. minutu, dok je izjednačenje doneo Vajt u 70. Pogodak vredan 3 boda, postiže Nelson u završnici utakmice u 97. minutu.

Sa druge strane, iznenađenje je napravila ekipa Vulverhemptona, koja je na svom terenu savladala Totenhem minimalnim rezultatom. Jedini gol na utakmici postigao je Traore u 82. minutu.

Što se tiče ostalih mečeva, ranije u toku dana Mančester siti je bio bolji od Njukasla sa 2:0, dok je Brajton zabeležio ubedljivu pobedu protiv Vest Hema. Čelsi je minimalnim rezultatom savladao Lids, kao i Aston Vila Kristal Palas.

PREMIJER LIGA – SUBOTA:

13.30 Mančester siti – Njukasl 2:0
16.00 Arsenal – Bornmut 3:2
16.00 Aston Vila – Kristal Palas 1:0
16.00 Brajton – Vest Hem 4:0
16.00 Čelsi – Lids 1:0
16.00 Vulverhempton – Totenhem 1:0
18.30 Sautempton – Lester

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter