1
Fudbal

during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA PROVOKACIJA ALEKSA VIGA: Gol proslavio ‘pucajući’ u Grobare! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.03.23 u 19:30

Proradila argentinska krv!

Fudbaleri Crvene zvezde već u petom minutu poveli su protiv Partizana u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Strelac pogotka bio je Aleks Vigo koji je proslavio gol provocirajući Grobare, navijače crno-belih.

Argentinski fudbaler je pogodak proslavio gestikulacijom prema navijačima Partizana, koje je očigledno želeo da isprovocira. Bivši fudbaler Rivera se povučen atmosferom okrenuo ka južnoj tribini, a simulirao je rafal, što je oduševilo pristalice domaćih.

Sve to potpuno je razbesnelo navijače crno-belih, jer je nakon svega izbio požar na južnoj tribini. Grobari su krenuli da pale stolice, a gust oblak dima, obavio je taj deo stadiona.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

2
0

1 Komentara

  1. Lele Lele, na šta je vaš bedni derbi spao, vama jedini lek katanac na zvezdinom stadionu, ugasite to i ne brukajte se.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter