0
Domaći fudbal

zvezda-sartid.Ivan Gvozdenovic.bgd,22.11.2000..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SMELE REČI BIVŠEG KAPITENA ZVEZDE PRED DERBI: „Trebalo bi da pobedimo najmanje 5:0, i navijački smo 3 puta bolji!“

Objavljeno: 03.03.23 u 15:30

Ivan Gvozdenović bez dlake na jeziku

U okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije odigraće se 169. večiti derbi, a bivši igrač crvenobelih smatra da Partizan nema nikakve šanse.

On je za ,,Sportski žurnal’’ rekao:

Ukoliko bismo posmatrali trenutnu formu i katastrofalno stanje u Partizanu, trebalo bi da pobedimo sa 5:0 – najmanje! Zanemarljivo nije i što je Igor Duljaj treći trener u sezoni sa isto toliko treninga uoči večerašnjeg meča. Sve je dakle na strani Zvezde, ali uvek postoji jedno ali” započeo je Ivan.

-To nepisano pravilo istorijske potke i višedecenijskog ponavljanja: nikad u derbiju pomenuto nije odlučivalo, vazda je trenutno slabiji nalazio dodatnu snagu i neretko pobeđivao. Da ne dužim: Zvezda jeste u golemoj prednosti nad Partizanom s milion problema, ali nadmoć bi trebalo da pokaže na terenu. Što i hoće, verujem – nastavio je nekadašnji as Crvene zvezde.

Bivši kapiten tima iz Ljutice Bogdana pohvalio je i navijače i rekao da su uvek imali brojnije i bolje navijače, bez obzira da li se igralo na Marakani ili JNA.

– Uvek smo imali brojnije navijače, svejedno igrali na Marakani ili na JNA. Daleko bučnije i frenetičnije, pogotovo na našem stadionu i u moje vreme nesvakidašnji adrenalinski naboj kad bismo iz tunela u punom sprintu izlazili jedan po jedan, kao metak! Igrači sad, nažalost, izlaze sa sudijama i protivničkim igračima. Zvezda, dakle, triput je bolja i s navijačke strane, zaključio je Gvozdenović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter