0
Evroliga

Vasilije Micic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MICIĆ IPAK NIJE OZBILJNIJE POVREĐEN: Srpski reprezentativac počeo sa treninzima – Ataman otkrio sve detalje!

Objavljeno: 03.03.23 u 13:04

Vasilije Micić se vraća posle povrede kolena.

Anadolu Efes je u okviru 26. kola Evrolige pobedio Panatinaikos rezultatom 87:82, dok je taj duel propustio srpski plejmejker Vasilije Micić zbog povrede kolena. Iako je u prvi mah najavljena duga pauza, na kraju se ispostavilo da će se Micić na teren vratiti znatno brže nego što se očekivalo.

Njegov trener Ergin Ataman izjavio je da oporavak ide u dobrom pravcu.

Mićić je počeo individualno da trenira, ali ide i na terapije. Situacija je bolja u poslednja dva-tri dana. Početkom sledeće nedelje krenuće i na timske treninge, ako se bude osećao prijatno, mislim da će početi da igra , rekao je Ataman posle meča sa Panatinaikosom.

Vasilije Micić je poslednji meč odigrao protiv Olimpijakosa u okviru 23. kola Evrolige i van parketa je mesec dana.

Problem je bio u tome što je dva puta počinjao sa treninzima, ali ga je bol u kolenu odmah sprečavao. To je bio najveći problem. Doktori su rekli da operacija nije potrebna. Nadam se da će uz pomoć terapije da se vrati u tim, zaključio je strateg Efesa.

On je u dosadašnjem toku Evrolige beležio 16,8 poena, 5,8 asistencija uz 2,3 skokova. Turska ekipa ima učinak 13-12, a u sredu gostuje Crvenoj zvezdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter